Aktuální info z trati 2024

Změny v průběhu závodu

Tato stránka má za úkol informovat o změnách na trase na poslední chvíli a doplňovat o informace, které se narodí v průběhu závodu.

Zatím nemáme žádné info. Ve čtvrtek začíná značení, v pátek před závodem trať projede cyklohlídka, budeme průběžně aktualizovat.

 

Další aktuality budou následovat, při značení trati se určitě něco objeví. Sledujte do poslední chvíle.

Fotografie

Čtrnáct fotografů na startu, trati a v cíli budou už během závodu plnit naši fotogalerii. Ta umí hledat podle tváří, tak se vašim fotkám dostanete rychle bez zdlouhavého listování v galerii. Prosím usmívejte, ať jste krásní:-)

Rozjedeme to spolu na fajsu a instáči

Budeme to tam práskat o sto šet. Přidejte se k nám, lajkujte, tagujte #nejkrasnejsizavod #250ceskyraj @250ceskyraj.

 

Aktuální předpověď počasí

Ten, kdo už nějaký ten čas sleduje, jak bude, si možná všiml, že se výpočty numerických modelů každým dnem mění. Tlaková níže vystřídá tlakovou výši a od čtvrtka máme konec suchého a slunečného počasí. Není to ale tak jednoduché. Vliv tlakové výše nevymizí úplně a proto je situace velmi nejistá. Něco však o počasí lze říci už teď. Od pátku nás čeká dynamické počasí, svižný vítr, přeháňky a také bouřky. O víkendu se sice vítr opět postupně uklidní, ale s přeháňkami a bouřkami musíme počítat stále, zejména v odpoledních a večerních hodinách. Oblačnosti bude spíše více, ale ranní mlhy by nás trápit neměly. Teploty přes den budou závislé zejména na množství deště. Ve výrazné přeháňce nebo bouřce může klesnout teplota z letních 25 °C klidně i na 15 °C. Celkově budeme ale v teplejším vzduchu, tak se budou noční teploty držet spíše kolem 10 °C, než aby klesaly hluboko k nule. Štěstí přeje připraveným, tak si přihoď do tašky jedny boty navíc, deštník a pořádnou bundu. Není nic horšího, než když se nemá člověk po běhu do čeho převléct.

Běhu zdar!

Ondra

www.pocasinamiru.cz